Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Containerele de locuit – o alternative ieftina si eficienta la locuintele clasice

 

Pentru a satisface cererea de spatii de locuit, de lucru, depozitare sau necesare in diverse alte scopuri, atat pe termen determinat cat si nedeterminat, ce pot fi mutate, instalate si dezinstalate cu usurinta, au luat nastere constructiile modulare. Acestea pot fi descrise in multe feluri, precum spatii ce se pot demonta si monta, adapta in diverse forme si dimensiuni si nu numai, unele dintre acestea fiind cunoscute ca si cabine sau containere, avand practic aceste forme.

Containerele de locuit sunt structuri de depozitare modulare care au fost adaptate pentru a fi utilizate ca spatii de locuit. Sunt realizate din otel si au dimensiuni standardizate, de obicei de aproximativ 20 de picioare sau 40 de picioare lungime.

Containerele de locuit au devenit populare in ultimii ani datorita costurilor mai reduse fata de constructia unei case traditionale si a flexibilitatii lor de a fi mutate sau reconstruite. De asemenea, sunt ecologice, deoarece se recicleaza materiale existente in loc sa se construiasca noi case.

Containerele de locuit pot fi utilizate pentru a crea orice tip de spatiu de locuit, de la case simple la cladiri complexe. Pot fi modificate prin adaugarea de pereti, usi si ferestre, iar interiorul poate fi finisat cu materiale de constructii obisnuite, precum gresie, parchet sau vopsea.

Un avantaj al containerelor de locuit este durabilitatea lor. Otelul este un material rezistent la uzura, ceea ce le face durabile pe termen lung. De asemenea, sunt rezistente la conditii meteorologice extreme, ceea ce le face o alegere buna pentru locatii expuse la astfel de riscuri.

Cu toate acestea, containerele de locuit pot avea un izolatie termica mai slaba decat casele traditionale, ceea ce poate duce la costuri mai mari de incalzire sau de racire. De asemenea, adaptarea unui container pentru a fi utilizat ca spatiu de locuit poate necesita un efort suplimentar de proiectare si constructie, ceea ce poate duce la costuri suplimentare.

In concluzie, containerele de locuit sunt o optiune durabila si flexibila pentru constructia de spatii de locuit, dar pot avea un izolatie termica mai slaba si pot necesita un efort suplimentar de proiectare si constructie. Este important sa luati in considerare aceste aspecte atunci cand alegeti un container pentru a va asigura ca alegeti cea mai buna optiune pentru necesitatile dvs.

De realizarea, comercializarea dar si instalarea de astfel de solutii se ocupa si cei de la HeboRom International care prin site-ul lor ne ofera toate informatiile de care avem nevoie in ceea ce priveste produsele lor. Solutiile lor in materie de Containere de Locuit | Case Container | Container Birou sunt de cea mai buna calitate si au preturi foarte accesibile.

Asa cum ne declara si ei, viata intr-un container de locuit este destul de diferita de cea intr-o casa clasica sau intr-un apartament, la bloc. Cei care opteaza pentru o astfel de solutie au un stil de viata mult mai dinamic, mai relaxat dar si mai frumos. O asemenea locuinta poate fi schimbata in timp si i se pot adauga noi unitati, foarte usor, rapid si cu costuri la fel de mici. Acest lucru nu inseamna insa ca intr-o astfel de locuinta nu sunteti protejat impotriva pericolelor.

Cateva dintre numeroasele domenii in care solutiile lor sunt utilizate si tipurile realizate sunt si urmatoarele:

  • Cabine de paza – Cabinele de paza raspund nevoilor publice si private dar si solicitarilor individuale, in special cabinele de securitate pentru monitorizare si control, posturile de paza in santiere, gherete de santinela militara, cabinele de securitate si paza la blocuri si zone rezidential.
  • Containere de birou – Prin acestea, cei de la HeboRom aduc pe piata autohtona un plus de confort si siguranta pentru fiecare domeniu de activitate care trebuie sa isi indeplineasca functiile sale de serviciu. Aceste tipuri de containere pot amplasa ca birouri, sali de sedinte, dormitoare, spatii de cazare, adaposturi sinistrati, vestiare, sali de mese, acces personal. Containere birou au un confort ridicat prin faptul ca sunt termoizolate si hidroizolate, oferind clientilor un cadru similar unui birou classic.
  • Containere de depozitare – Unitatea de tip container de depozitare este potrivita in contextul unei exploatari de santier in cadrul unei baze de administratie. Containerul de depozitare este realizat din structura de otel galvanizat fara sudura, fiind asamblat cu suruburi autofiletante cu garnitura. Timpul de proiectare, executie si montaj este redus la minim datorita avantajelor constructive oferite de sistemele noastre si echipele specializate.
  • Container pentru unitati militare – Siguranta persoanelor reprezinta un subiect permanent pentru laboratoarele de cercetare-dezvoltare de sute de ani, lucru ce duce in mod evident la crearea de noi produse pentru piata de consum. In acest fel, si companie lor a abordat subiectul in acest context, rezultand cabine si containere de securitate pentru unitatile miliatare, produse ce ofera multiple avantaje solicitantilor. Sunt produse ce reprezinta solutia ideala pentru prestarea activitatilor de securitate, minimalizand riscurile pentru locatii precum ambasade, consulate, sectii de politie, unitati militare, banci, centre de conferinte internationale.
  • Container locuinta – Casele din containere modulare sunt cele mai rentabile tipuri de constructii si care in ultima perioada se bucura de mare cautare in acesta varianta de locuinte deoarece sunt usor de montat-demontat, rezistente la incendii si cutremure, cu posibilitatea facila de conectare la retelele de utilitati.

Alaturi de acestea, multe alte tipuri de spatii locuit, lucru, sanitare, de paza si nu numai pot fi realizate, atat in formate standard dar si in formate personalizate, dupa cerintele si necesitatile clientilor, din cele mai bune materiale, usor de instalat si pus in functiune.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.