Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Cooperare între polițiștii covăsneni și cei din Harghita pentru depistarea unui bărbat pe numele căruia a fost emis un mandat de executare a pedepsei închisorii

Colaborarea între politistii din cadrul Postului de Politie Bodoc al I.P.J. Covasna si cei de la Serviciul de Investigatii Criminale al I.P.J. Harghita a dus la identificarea si prinderea unei persoane despre care existau informații că intenționează să se sustragă de la executarea pedepsei cu închisoarea.

La data de 18 ianuarie 2016, în urma măsurilor întreprinse în vederea depistării persoanei în cauză, polițiștii din Bodoc l-au identificat pe bărbatul de 25 de ani care se afla pe raza localității Olteni.

Pe numele său, Judecătoria Miercurea Ciuc a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, acesta având de executat o pedeapsă de 6 ani închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt si furt calificat. Faptele au fost săvârșite pe raza județelor Covasna și Harghita în anii 2011 si 2012.

Persoana a fost transportată și depusă la o unitate de penitenciar, unde a fost încarcerată în vederea executării pedepsei.

 

COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE

Agent principal de politie

Marin Nicoleta
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.