Copiii au trimis mai mult de o sută de desene la concursul organizat de consiliul județean

0

Articol disponibil în: Română

Consiliul Județean Harghita a organizat un concurs de desene destinat copiilor între 8 și 14 ani cu scopul de a alege desenul care va reprezenta felicitarea de Crăciun a instituției. S-au înscris în concurs 140 de creații, copiii din localitățile Miercurea-Ciuc, Sânmartin, Toplița-Ciuc, Sâncrăieni, Cristuru-Secuiesc, Cechești, Lăzărești și Gheorgheni au desenat ceea ce reprezintă pentru ei Crăciunul și sărbătorile de iarnă.

Artistul plastic, Fülöp József și Oláh Hunor, designer web au ales desenele făcute de Fogarasi-Csézár Nóra, elevă în clasa a doua la Școala generală Petőfi Sándor din Cristuru-Secuiesc și Deák Noémi, din clasa a patra la Școala generală Petőfi Sándor pentru a reprezenta felicitările de Crăciun ale Consiliului Județean Harghita.

Desenele înscrise în concurs vor face, începând din data de 11 decembrie, obiectul unei expoziții, în spațiul expozițional aflat la parterul instituției din Miercurea-Ciuc. Deschiderea festivă a expoziției va avea loc vineri de la ora 15,50, fiind parte integrantă a evenimentului organizat de consiliul județean pentru întâmpinarea sărbătorilor de iarnă – Adventul familiilor.

Borboly Csaba, președintele Consiliului Județean Harghita și-a exprimat bucuria că au sosit desene din toate cele trei zone ale județului. „S-au creat desene foarte frumoase, pentru care țin să le mulțumesc copiilor, profesorilor și părinților”, a afirmat președintele consiliului județean.

Tinerii artiști sunt așteptați la deschiderea expoziției, împreună cu profesorii și părinții lor. De asemenea, toți cei interesați sunt așteptați cu drag la eveniment.

12341043_895987120456199_2810376956074762004_n

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy