Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Copil de 12 ani lăsat fără telefonul mobil în parc. Hoții …alți copii de 13 și 14 ani

Foto cu caracter ilustrativ

 

Telefon mobil de circa 1.000 de lei, sustras de la un copil de 12 ani din Odorheiu Secuiesc, recuperat de poliţişti de la alţi doi minori, de 13 şi 14 ani.

La data de 15 septembrie 2020, ca rezultat al unor activităţi specifice de cercetare şi investigaţie, poliţiştii harghiteni au identificat doi minori, în vârstă de 13 şi 14 ani, ambii din municipiul Odorheiu Secuiesc, bănuiţi de comiterea unei infracţiuni de furt.

Din datele şi indiciile obţinute în anchetă până la acest moment rezultă că, în ziua precedentă, în jurul orei 13:15, în timp ce se aflau într-un parc de pe raza localităţii lor de domiciliu, cei doi ar fi sustras telefonul unui concetăţean de 12 ani, cauzându-i acestuia un prejudiciu de aproximativ 1.000 de lei.

Telefonul sustras a fost recuperat şi restituit părţii vătămate, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

  • IPJ HarghitaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.