Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Copilul care a încercat să-și salveze bunicii din incendiu are nevoie de sprijin. Primăria comunei Mihăileni a alocat un ajutor de urgență de 5.000 de lei

Primăria comunei Mihăileni a alocat un ajutor de urgenţă de 5.000 lei pentru copilul de 13 ani, din satul  Livezi, care a suferit arsuri după ce a încercat să îşi salveze bunicii din incendiul cauzat de explozia unei butelii. 
În urma incendiului au ars cca 20 mp de la parter, din suprafața totală a casei, de aproximativ 150 mp.
„Moartea nu este un punct, ci o virgulă a vieții –  s-a rostit la înmormântarea celor două victime a tragediei din Livezi. E trist să pierzi amândoi părinți/bunici deodată. Primăria a alocat 5.000 lei ca ajutor de urgență. Condoleanțe familiei!”, se precizează într-o postare pe pagina Primăriei comunei Mihăileni


Cei care doresc să sprijine financiar această familie îndurerată pot dona în contul deschis la banca Transilvania:  RO15BTRLRONCRT0154345302  –   titular Sava Crinuta Costela.
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *