Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Cruzime! Câine rănit, legat cu un lanț de gât și tărât după o căruță la ieșire din comuna Satu Mare

Foto cu caracter ilustrativ

 

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Harghita s-a sesizat din oficiu, în weekend, cu privire la săvârşirea infracţiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor. Pornind de la niște imagini postate în mediul online, în care apărea un câine legat după o căruţă, poliţiştii harghiteni au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, pe numele căreia au întocmit dosar penal.

În fapt, în jurul orei 21:30, pe o reţea de socializare a fost identificată o postare, în care apărea un atelaj hipo de care autori necunoscuţi legaseră un câine, cu un lanţ înfăşurat de gât, ce se deplasa pe D.N. 13/A, la ieșire din comuna Satu Mare.

Impactul emoţional şi totodată infracţional al acestor imagini era dat de faptul că animalul, rănit fiind, nu se mai putea deplasa, astfel încât era târât după căruţă.

Iniţial poliţiştii au întocmit un dosar penal in rem, însă la data de 16.06.2020, ca rezultat al cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, a fost identificat cel bănuit de comiterea faptei.

Acesta este un bărbat de 62 de ani, din comuna Satu Mare, faţă de care sunt continuate cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunii comise.

  • IPJ HarghitaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.