Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Cu permisul suspendat, a provocat și a părăsit locul accidentului, iar mașina a ascuns-o

Foto cu caracter ilustrativ

 

Acţiune profesionistă a poliţiştilor, finalizată cu identificarea unui tânăr de 20 de ani, bănuit de părăsirea locului unui accident rutier produs în municipiul Gheorgheni, având dreptul de a conduce suspendat. Autoturismul implicat în accident a fost găsit de poliţişti în comuna Sândominic, unde se pare că fusese ascuns de protagonist, în curtea unor cunoscuţi.

La data de 28 ianuarie 2021, în urma unor activităţi specifice de cercetare şi investigaţie desfăşurate pe parcursul ultimelor 24 de ore, poliţiştii harghiteni au identificat un tânăr de 20 de ani, din municipiul Gheorgheni, bănuit de săvârşirea infracţiunii de părăsirea locului accidentului, pe care l-ar fi provocat având şi dreptul de a conduce suspendat.

Din datele şi indiciile obţinute de poliţişti în anchetă până la acest moment rezultă că, la data de 27 ianuarie a.c., în jurul orei 10:20, cel în cauză ar fi plecat cu autoturismul de pe loc, dintr-o parcare de pe strada Kossuth Lajos din localitatea sa de domiciliu, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de o femeie de 32 de ani din comuna Remetea, după care tânărul şi-a continuat deplasarea, plecând de la faţa locului.

În urma impactului dintre cele două autoturisme a rezultat rănirea unei pasagere de 53 de ani, din comuna Remetea.

Tot prin cercetări poliţiştii au stabilit că, în noaptea următoare producerii accidentului, conducătorul auto ar fi ascuns autoturismul implicat în curtea unor cunoscuţi de-ai săi, în comuna Sândominic.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor menţionate.

  • IPJ HarghitaFaci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *