Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Cum vad copiii din Harghita istoria scrisă de strămoși și cum și-ar dori ei să fie țara noastră România

Peste 170 de elevi din clasele primare ale Colegiului Național „Octavian Goga” din municipiul Miercurea Ciuc au participat la concursul de desen „La mulți ani, România”, parte din proiectul care apartine Jandarmeriei Harghita. Dintre toate lucrările, doar 75 de desene au fost selectate pentru clasamentul final. 

Se spune că o fotografie face cât o mie de cuvinte, dar azi, 75 de desene au făcut pentru noi cât o unire! O mare unire! Punând pe foaie penelul ori creionul colorat, elevii claselor primare ale Colegiului Național „Octavian Goga” din municipiul Miercurea Ciuc și-au dorit să ne arate cum văd ei istoria scrisă de strămoși și cum și-ar dori ei să fie țara noastră România: frumoasă și dodoloață. Prin ceea ce am văzut astăzi, putem spune că avem un viitor pe aceste meleaguri!
Sarcina juriului format din doamna Craioveanu Violeta, doamna Barac Elena și domnul Karácsony Iacob a fost una grea, deoarece au avut de ales din desenele a peste 170 de copii, cele mai bune fiind expuse pe holul clădirii claselor primare, restul fiind expuse în sălile de clase. Și de data aceasta clasamentul final al concursului „La mulți ani, România” îl păstrăm pentru noi. Toți prichindeii sunt câștigători! Felicitări lor și învățătorilor! – a menționat IJJ Harghita.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.