Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

„Cursul de formare iniţială a poliţiştilor locali” – finalizat după trei luni la Gheorgheni

În data de 14.06.2019 s-a finalizat „Cursul de formare iniţială a poliţiştilor locali”. Timp de trei luni, personalul cu atribuţii didactice din Centrul de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Gheorgheni a pregătit 21 de poliţişti locali pentru executarea misiunilor specifice pe linie de ordine publică şi circulaţie pe drumurile publice.

La această activitate de formare profesională iniţială au participat poliţişti locali din cadrul următoarelor unităţi administrativ teritoriale: Bacău, Bălăușeri, Bârlad, Gilău, Odorheiu – Secuiesc, Prundu – Bârgăului, Reghin, Râșnov, Sascut, Sângeorgiu de Mureș, Șcheia,Târgu – Mureș şi Țibănești. Pe parcursul celor trei luni, cursanţii şi-au însuşit cunoştinţe şi şi-au format deprinderi menite să asigure servicii publice de calitate şi eficiente în slujba cetăţenilor.

Pregătirea a fost coordonată de formatori militari şi monitori de specialitate din cadrul celor trei catedre de învățământ ale Unităţii noastre.  Îi felicităm pe toți absolvenții cursului și le urăm să aibă parte de misiuni ușoare!

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *