Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

De ziua lor, persoanele cu dizabilități din Harghita vă invită la un târg de produse confecționate cu specific de Crăciun

Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilităție ste organizată anual la data de 3 decembrie începând din 1992 de Organizația Națiunilor Unite pentru a sprijini persoanele cu dizabilități.

Foto cu caracter ilustrativ

Acesta este sărbătorită cu diferite grade de succes în întreaga planetă. Respectarea zilei are ca scop promovarea înțelegerii problemelor legate de dizabilități și mobilizarea suportului pentru demnitatea, drepturile și bunăstarea persoanelor cu dizabilități. Se urmărește, de asemenea, a se crește gradul de conștientizare asupra beneficiilor ce pot rezulta din integrarea persoanelor cu dizabilități în fiecare aspect al politic, social, economic și cultural de viață.

La Consiliul Județean Harghita, Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități este marcată printr-un târg în care vor fi comercializate produse realizate de către persoanele cu dizabilități, anunță președintele CJ, Borboly Csaba.

În cursul zilei de azi va avea loc între orele 11,00 – 15,00, în spațiul dintre coloanele de la sediul Consiliului Județean Harghita, târgul produselor confecționate de către persoanele cu dizabilități. Muncă susținută și efort au precedat acest eveniment pentru ca cei interesați să poată alege din gama variată de produse realizată cu drag în întâmpinarea sărbătorilor.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *