Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Despre mamele creștine și despre bunicii și bunicile noastre. Despre copilăria lor și copilăria noastră

Activitate desfășurată în cadrul Proiectului Național ,,Anul omagial al persoanelor vârstnice”- în parteneriat cu Parohia Ortodoxă Călimănel și Școala Gimnazială ,,Sf. Ilie”

Coordonatori:  Pr. Cătinean Petru,  Prof. Marc Margareta, Prof. Truța Anca.

 

Elevii din clasa a V-a și a VIII-a au desfășurat a treia activitate la Centrul Social, numită ,, Mama creștină”. Părintele Cătinean Petru ne-a împărtășit faptul că sărbătoarea Bunei Vestiri, din 25 martie, reprezintă un omagiu adus mamei creștine și cât de importantă este mama în viața noastră: este totul, este  unică, este specială, este protectoare, este ….

Elevii au desfășurat o activitate împreună cu persoanele vârsnice, bucurându-se de experiența adulților  și de exuberanța tinereții!

Domnul G., rezident la Centrul Social Toplița, și-a povestit copilăria în familia sa și viața de elev din anii 1960 -1970, elevii fiind interesați de modul cum erau copiii în acea perioadă, de trăznăile și jocurile pe care le practicau, de condițiile și greutățile pe care le-au trăit. A fost o zi deosebită, cu multe amintiri!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.