Despre mamele creștine și despre bunicii și bunicile noastre. Despre copilăria lor și copilăria noastră

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Activitate desfășurată în cadrul Proiectului Național ,,Anul omagial al persoanelor vârstnice”- în parteneriat cu Parohia Ortodoxă Călimănel și Școala Gimnazială ,,Sf. Ilie”

Coordonatori:  Pr. Cătinean Petru,  Prof. Marc Margareta, Prof. Truța Anca.

 

Elevii din clasa a V-a și a VIII-a au desfășurat a treia activitate la Centrul Social, numită ,, Mama creștină”. Părintele Cătinean Petru ne-a împărtășit faptul că sărbătoarea Bunei Vestiri, din 25 martie, reprezintă un omagiu adus mamei creștine și cât de importantă este mama în viața noastră: este totul, este  unică, este specială, este protectoare, este ….

Elevii au desfășurat o activitate împreună cu persoanele vârsnice, bucurându-se de experiența adulților  și de exuberanța tinereții!

Domnul G., rezident la Centrul Social Toplița, și-a povestit copilăria în familia sa și viața de elev din anii 1960 -1970, elevii fiind interesați de modul cum erau copiii în acea perioadă, de trăznăile și jocurile pe care le practicau, de condițiile și greutățile pe care le-au trăit. A fost o zi deosebită, cu multe amintiri!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy