Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

DGASPC Harghita scoate un post la concurs

DIRECȚIA GENERALĂ DE ASISTENȚĂ SOCIALĂ ȘI PROTECȚIA COPILULUI HARGHITA anunță concurs pentru ocuparea funcţiei publice de execuţie vacantă, de inspector, clasa I, grad profesional asistent din cadrul compartimentului de evaluare a copilului care săvârşeşte fapte penale și nu răspunde penal de la serviciul juridic, secretariatul comisiei pentru protecția copilului.

Condiții de participare propuse:

  • condiţiile generale prevăzute la art. 465 din ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ Nr. 57/2019 din 3 iulie 2019 privind Codul administrativ;
  • condiţii de studii: studii universitare de licenţă absolvite cu diploma de licență sau echivalentă;
  • un an în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, pentru ocuparea funcţiilor publice de execuţie de grad profesional asistent.

Concursul va avea loc în data de 24 august 2022, ora 10:00 – proba scrisă, respectiv 29 august 2022 ora 10:00 – proba de interviu, la sediul DGASPC Harghita.

Pentru mai multe informații accesați site-ul instituției: https://dgaspchr.ro/recrutare/ sau nr. de telefon 0266-207761, ori personal, la adresa: P-ța Liberății nr.5, et.III, cam. 301
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.