Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Direcția de asistență socială: relansarea serviciului de relații cu publicul într-o nouă locație

 

Cu începere din data de 12 noiembrie programul de relații cu publicul al Direcției de asistență publică la punctul de lucru din strada Salcâm va fi sistată. Publicul va fi informat din timp despre modalitățile referitoare la program și locație.

Pe baza Dispoziţiei primarului (nr. 431 din 29.06.2020), Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul aparatului de specialitate al primarului a asigurat program de relaţii cu publicul în zilele de marţi şi joi la fostul sediu al firmei S. C. Goscom S. A. din str. Salcâm nr. 1.

Luând în considerare măsurile de combatere a pandemiei COVID-19, s-a impus necesitatea asigurării serviciului de relaţii cu publicul pentru acele persoane, care nu au posibilitatea să acceseze suprafeţele de relaţionare electronică cu publicul puse la dispoziţie de către Primăria Municipiului Miercurea Ciuc (www.szereda.ro) sau de către Direcţia de Asistenţă Socială a Primăriei municipiului (e-mail: social@szereda.ro).

Odată cu venirea vremii reci însă, serviciul de relații cu publicul al Direcției sociale nu mai poate garanta condițiile necesare pentru relaționarea normală cu publicul. Astfel cu începere din data de 12 noiembrie activitatea de primire a publicului de la locația antemenționată va fi sistată, urmând ca publicul să fie informat ulterior despre noua locație de primire a publicului de către Direcția de asistență publică.

Se pune în continuare un accent deosebit pe promovarea cât mai largă a posibilităţilor de contactare a Direcţiei prin intermediul suprafeţelor electronice de lucru cu publicul.

Mai multe informaţii: prin telefon la numărul 0266–315120/115, 141 sau 191, respectiv prin e-mail (social@szereda.ro).
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.