Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Distracție și râsete la Ditrău

Ediția de anul acesta a Distracției Secuiești ( Szekely Moka) de la Ditrău a fost un adevărat succes al organizatorilor. Deși s-au făcut mai multe schimbări față de anii precedenți în ceea ce privește organizarea și organizatorii, totul a decurs bine. Anul acesta Distracția Secuiască a avut loc la o cabană, și nu la „Casa Drumarului”. Conform organizatorilor, în ciuda faptului că su lipsit din echipa organizatorilor mai mulți, totul le-a ieșit conform planurilor.
Tinerii participanți s-au bucurat mult de noua locație și de programul evenimentului. Programul, probele nu au fost foarte încurcate și grele pentru ca toată lumea să aibă șansa de a câștiga și de a se bucura de programe. Și petrecerea, organizată sâmbătă seara, la aer liber a avut succes.
Acest eveniment a fost o oportunitate foarte bună pentru tinerii din Ditrău de a se cunoaște mai bine sau de a petrece cât mai mult timp împreună.

FB_IMG_1473082578310
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.