Distracție și râsete la Ditrău

0

Articol disponibil în: Română

Ediția de anul acesta a Distracției Secuiești ( Szekely Moka) de la Ditrău a fost un adevărat succes al organizatorilor. Deși s-au făcut mai multe schimbări față de anii precedenți în ceea ce privește organizarea și organizatorii, totul a decurs bine. Anul acesta Distracția Secuiască a avut loc la o cabană, și nu la „Casa Drumarului”. Conform organizatorilor, în ciuda faptului că su lipsit din echipa organizatorilor mai mulți, totul le-a ieșit conform planurilor.
Tinerii participanți s-au bucurat mult de noua locație și de programul evenimentului. Programul, probele nu au fost foarte încurcate și grele pentru ca toată lumea să aibă șansa de a câștiga și de a se bucura de programe. Și petrecerea, organizată sâmbătă seara, la aer liber a avut succes.
Acest eveniment a fost o oportunitate foarte bună pentru tinerii din Ditrău de a se cunoaște mai bine sau de a petrece cât mai mult timp împreună.

FB_IMG_1473082578310

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy