Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Doamnelor, aveți grijă la poșete! În Gheorgheni, un hoț a trecut la atac

Foto cu caracter ilustrativ

 

Poliţiştii harghiteni au identificat un bărbat de 39 de ani, din municipiul Gheorgheni, bănuit de furtul poşetei unei concetăţene de 58 de ani. 

La data de 16 septembrie 2020, Poliția Municipiului Gheorgheni a fost sesizată de o localnică de 58 de ani, despre faptul că, în timp ce se afla într-un parc din localitate, persoane necunoscute i-au sustras o geantă.

Din primele verificări efectuate rezultă că, în timp ce partea vătămată şi-a lăsat geanta nesupravegheată pe o bancă din parc, autori necunoscuţi au sustras-o, cauzând un prejudiciu de aproximativ 2.000 de lei.

Ulterior, ca rezultat al activităţilor specifice de cercetare şi investigaţie desfăşurate, poliţiştii au identificat un localnic de 39 de ani, bănuit de comiterea faptei, de la care prejudiciul a fost recuperat parţial şi restituit păgubitei.

Cercetările sunt continuate în vederea recuperării integrale a prejudiciului, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

  • IPJ HarghitaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.