Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

(DOCUMENT) Măsurile de relaxare care vor intra în vigoare de sâmbătă, 15 mai

Guvernul a  adoptat vineri seara Hotărârea care include măsurile de relaxare care vor intra în vigoare de sâmbătă, 15 mai. 

Printre acestea se numără ridicarea carantinei de noapte și eliminarea obligativității măștii în aer liber, cu unele excepții ( pieţe, târguri, staţii de autobuz).

Programul restaurantelor și teraselor se va încheia la ora 24:00, iar competițiile sportive în spații deschise se pot desfăşura cu spectatori, cu ocuparea a 25% din locuri. La aceste evenimente vor participa doar persoane vaccinate sau persoane care prezintă un test negativ pentru coronavirus.

Concerte/spectacole/festivaluri/evenimente culturale private în aer liber vor fi permise numai cu participarea a cel mult 500 de spectatori, cu asigurarea unei suprafețe de 2 mp pentru fiecare participant, cu purtarea măștii, persoanelor vaccinate complet (la cel puțin 10 zile de la finalizarea vaccinării complete) sau cu rezultat negativ PCR, nu mai vechi de 72 de ore sau test antigen negativ nu mai vechi de 24 de ore.

De la 1 iunie vor fi adoptate şi alte măsuri

Click AICI pentru a vizualiza  Hotărârea CNSU privind măsurile de relaxare.
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *