Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Doi bărbați, bănuiți de furtul a 23.000 de lei, reținuți de polițiștii din Odorheiu Secuiesc

Doi bărbați din județul Mureș au fost reținuți pentru furt calificat și vor fi prezentați în fața Judecătoriei Odorheiu Secuiesc cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Odorheiu Secuiesc au reușit să identifice și să rețină doi bărbați de 48 și 53 de ani, din Suseni și Reghin, județul Mureș, bănuiți de furtul sumei de 23.000 de lei, la data de 14 martie a.c. După două percheziții domiciliare efectuate ieri, la adresele celor doi bărbați, a fost găsit și ridicat în vederea continuării cercetărilor, un dispozitiv de bruiaj auto, care ar fi fost folosit la comiterea faptei.

Cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat și au fost introduși în arestul I.P.J. Harghita. Astăzi, aceștia vor fi prezentați în fața Judecătoriei Odorheiu Secuiesc, cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

La data de 14 martie a.c., un bărbat de 60 de ani din Corund a sesizat Poliția Municipiului Odorheiu Secuiesc cu privire la faptul că i-a fost sustrasă suma de 23.000 de lei din borseta lăsată pe bancheta din spate a autoutilitarei sale, parcată pe o stradă din Odorheiu Secuiesc. Din primele cercetări ale polițiștilor a rezultat că bărbații reținuți ar fi comis fapta în aceeași zi, în jurul orei 11.00, profitând de faptul că șoferul a părăsit autoutilitara nesupravegheată.

Polițiștii au demarat o anchetă și în urma cercetărilor efectuate au reușit identificarea și reținerea persoanelor bănuite de comiterea faptei.

  • informații furnizate de IPJ HarghitaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.