Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Doi bărbați din Odorheiu Secuiesc, bănuiți de furt, depistați de polițiști

Marți, 8 iunie 2021, ca urmare a unor activităţi specifice de cercetare şi investigaţie desfăşurate pe parcursul ultimelor 10 zile, poliţiştii harghiteni au soluţionat un furt din locuinţă, comis pe raza municipiului Odorheiu Secuiesc, prin identificarea unor localnici de 21 şi 30 de ani.

„În fapt, în seara zilei de 29 mai a.c., Poliția Municipiului Odorheiu Secuiesc a fost sesizată de un bărbat din satul Morăreni despre faptul că, în jurul orei 20:00 a revenit la casa părintească situată în municipiul Odorheiu Secuiesc, nelocuită de circa patru ani, unde a găsit poarta deschisă, ușa de acces forțată, iar din interior a constatat că au fost sustrase mai multe bunuri, printre care trei mașini de cusut și un ceas cu cuc, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 2.500 de lei.

În cadrul anchetei poliţiştii au obţinut date şi indicii rezonabile potrivit cărora fapta ar fi fost comisă de bărbaţii identificaţi, posibil însoţiţi de o a treia persoană.

Față de cei doi suspecți a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca , la data de 09 iunie a.c., aceştia să fie prezentați Judecătoriei Odorheiu Secuiesc în vederea luării unei măsuri preventive, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.”, a precizat IPJ Harghita.

Cercetările sunt continuate în vederea identificării tuturor eventualelor persoane implicate şi documentării întregii activităţi infracţionale a acestora, precum şi pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *