Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Doliu la IPJ Harghita

 

Comunitatea română din Odorheiu Secuiesc a pierdut astăzi un membru în persoana Agentului Șef Principal Borșa Vasile, din cadrul Poliției Municipale.

Născut în 11.08.1970, Borșa Vasile a fost cadru activ al Poliției Municpiului Odorheiu Secuiesc. Fostul agent de poliție era căsătorit, avea doi copii și se apropia de pensionare. Potrivit unor surse, polițistul a fost găsit decedat la domiciliu de către colegii trimiși pentru a verifica de ce nu se prezintă la serviciu și nu răspunde la telefon.  În momentul părăsirii acestei lumi, familia nu era în localitate. Decesul a survenit, posibil, în urma unui infarct miocardic.

 

În amintirea colegilor îndurerați, cel care a fost Borșa Vasile, va rămâne un om corect, bun coleg și familist convins.

Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace!

Condoleanțe familiei îndurerate!
9 comentarii la “Doliu la IPJ Harghita

 1. MIKLOS

  MOARE UN AGENT DE POLITIE CA URMARE A STRESULUI ACUMULAT IN TIMP FIIND CARNE DE TUN IN FATA SEFILOR DIN POLITIE CARE SUNT ATAT DE JEGOSI CA NU SUFERA DE ALTE BOLI DOAR DE BOALA TRANDAVELII SI SUNT STRESATI DOAR DE AFACERILE MURDARE ALE CAROR PROFITURI NU LE AJUNG.

  Raspunde
 2. Kiss Tünde

  Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să le dea multă putere și consolare!

  Dumnezeu să-l odihnească în pace! 😢

  Raspunde
 3. Pop Sorin

  Sincere condoleante familiei îndurerate.
  Dumnezeu sa-l odihneasca în Pace.
  Un OM deosebit, un tata si sot devotat familiei, un suflet nobil, un caracter aparte pe care noi colegii pe care l-am cunoscut nu-l vom uita niciodata.

  Raspunde
 4. Sorin

  Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu sa-l odihneasca în pace. Un OM deosebit, un tata model si familist convins, cu respect fata de munca, oameni si institutia unde si-a desfasurat activitatea, un politist adevarat pe care nu-l vom uita niciodata.

  Raspunde

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *