Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

”Dorel” din Neamț și-a dat foc în mers la încărcătura din autoutilitară

Foto cu caracter ilustrativ

 

Atenție, lipsurile în educația protejării mediului înconjurător, nu doar că pot cauza lipsuri în buzunar, dar pot fi și deosebit de periculoase. Un bărbat din județul Neamț a suferit pagube de circa 3.500 de lei, după ce a aruncat un chiștoc de țigară pe geamul autoutilitarei pe care o conducea, acesta aprinzând încărcătura de fân transportată.

La data de 01 septembrie 2020, în jurul orei 10:50, un bărbat de 34 de ani, din județul Neamț, în timp ce conducea o autoutilitară pe D.N. 13/B, pe raza comunei Joseni spre municipiul Gheorgheni, la un moment dat se pare că a aruncat pe geam un chiștoc de țigară, care a aprins încărcătura formată din 50 de baloți de fân.

Incendiul a fost localizat și stins de pompierii ajunși la fața locului, fără să fie înregistrate victime omenești, însă pagubele materiale se ridică la aproximativ 3.500 de lei, reprezentând contravaloarea fânului și daunele produse la remorcă.

În cauză s-a întocmit dosar penal.

  • IPJ HarghitaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.