Dosarul lui Raduly Robert și Szok Domokos merge mai departe

1

Articol disponibil în: Română

În pofida eliminării unui număr considerabil de probe din dosarul fostului primar al orașului Miercurea Ciuc, Raduly Robert Kalman și a viceprimarului suspendat Szoke Domokos, Direcția Națională Anticorupție nu își retrage punerea sub acuzare și merge cu dosarul mai departe în judecată.
În acest context, dacă numărul probelor eliminate este atât de mare și se poate observa pe portal.just.ro cam de câte este vorba, iar cei de la DNA își mențin acuzațiilor aduse celor doi, nu putem decât să ne întrebăm câte alte probe există acolo și cât de grele sunt? Bănuim că procurorii DNA  se bazează pe ceva real, palpabil, pe infracțiuni puternic documentate, pentru că altfel nu își asumau continuarea demersurilor începute riscând să se facă de râs.
Interesantă este însa abordarea altor colegi din presa care sunt mai preocupați de motivele pentru care au fost scoase probele din dosar decât de aflarea adevărului în ceea ce privește vinovăția/nevinovăția celor puși sub acuzare, dar ce să faci, așa e când o parte din presă trăiește din bani publici.
Materialele pe care noi le-am primit la redacție despre Szoke Domokos ne-au format convingerea implicării acestuia în tot felul de mizerii. Despre Raduly Robert încă nu am primit, dar este tot timpul …

D.E.

1 Comentariu
  1. Zsolt spune

    Asa mai departe, aveti niste articole foarte interesante, pe care presa platita din bani publici nu prea le scrie. Felicitari, asteptam mai multe materiale de acest gen!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy