Dramă în hochei. Un fost campion al României s-a aruncat de pe un bloc de 10 etaje

0

Articol disponibil în: Română

Fostul jucător de hochei Endre Kosa (40 de ani) a murit azi, după ce s-a aruncat de pe un bloc cu 10 etaje din Miercurea Ciuc. El a evoluat la Sport Club Miercurea Ciuc.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Harghita, Gheorghe Filip, a declarat că la dispeceratul instituţiei a venit o sesizare, la ora 12.46, potrivit căreia un bărbat a decedat, după ce a căzut de la etajul zece a unui bloc din zona Piaţa Libertăţii.

„La faţa locului, după primele verificări, poliţiştii au stabilit că este vorba de un localnic, în vârstă de 40 de ani şi că nu există date şi indici, din care să rezulte comiterea unei fapte cu violenţă”, a afirmat Filip Gheorghe.

Endre Kosa a fost de nouă ori campion al României cu Sport Club Miercurea Ciuc şi a câştigat o dată Liga Mol cu formaţia harghiteană, potrivit prosport.ro. Kosa era căsătorit şi avea doi copii.

„A impresionat mereu prin atitudine şi devotament. Odihnească-se în pace”, au scris oficialii clubului SC Miercurea Ciuc.

Endre Kosa evolua ca fundaş şi a făcut parte din echipa SC-ului şi în marele derby-uri cu Steaua din anii 2000, jucate pe Patinaorul Mihai Flamaropol sau în Miercurea Ciuc.

Sursa: voceatransilvaniei.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy