Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Drumul judeţean 127: „Ceea ce se vede este real şi nu trucaj! Iar de la o zi la alta este tot mai rău!”

127Primarul Comunei Tulgheş, Marcel Vancu, recurge din nou la o sesizare către Consiliul Judeţean Harghita, Direcţia de Drumuri Judeţene, sesizare referitoare la o problemă foarte veche care nici până astăzi nu s‑a rezolvat şi anume drumul judeţean 127, Comuna Tulgheş, care se află într‑o stare deplorabilă.

Sesizări, plângeri atât ale cetăţenilor cât şi ale primarului comunei Tulgheş au fost aduse la cunoştinţa CJ Harghita şi în anii anteriori, însă fără niciun rezultat, răspunsul cel mai des primit din partea acestuia fiind „Nu avem bani!”, conform informatiahr.ro.

„D.J. 127, comuna Tulgheş, începând din zona Şcolii Gimnaziale până în zona Şcolii Putna, unde se termină zona asfaltată, atât din cauza slabei calităţi a asfaltului turnat, cât şi din cauza anotimpului rece, covorul asfaltic este într‑o stare deplorabilă, impropriu unei circulaţii în condiţii de siguranţă”, declară primarul comunei Tulgheş, Marcel Vancu.

Primarul comunei a pus la dispoziţia privitorilor şi necunoscătorilor acestei situaţii, câteva poze pe internet, iar specificaţia din sesizarea acestuia către CJ Harghita fiind: „Ceea ce se vede este real şi nu trucaj!Iar de la o zi la alta este tot mai rău!”.

Fiind îngrijorat din cauza faptului că circulaţia nu se desfăşoară în condiţii sigure astfel încât persoanele care străbat acest drum să fie în siguranţă, în special elevii care fac naveta la şcoală (elevii care fac naveta la şcoala din Tulgheş sau liceul din Corbu), domnul Marcel Vancu roagă CJ Harghita „să ia în considerare realitatea de la faţa locului pentru luarea de măsuri, respectiv reparaţii serioase şi de durată ale D.J. 127”.

De asemenea, primarul Comunei Tulgheş specifică în sesizarea realizată că drumul judeţean 127 face parte din Judeţul Harghita şi că nu înţelege de ce acest drum ” a fost mereu ocolit sau pus la coadă în ceea ce priveşte investiţiile pentru modernizare”. Domnul Marcel Vancu, dar şi cetăţenii sunt revoltaţi şi indignaţi din cauza faptului că „ani la rând s‑au făcut doar lucrări care, în general, au rezistat doar câteva luni sau până la prima ploaie mai serioasă”, conform sesizării către CJ Harghita.
Rezultatele se vor vedea în timp… ceea ce este sigur e că atât primarul cât şi locuitorii Comunei Tulgheş speră să nu se izbească iarăşi de un refuz şi de un răspuns ca în anii anteriori când Preşedintele CJ. Harghita a spus că „nu sunt bani pentru reparaţia acestui drum, de asemenea, acesta a precizat că în judeţ mai sunt asemenea cazuri”, conform informatiahr.ro.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.