Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Duminică, miting de susținere a jurnalistului bătut din Odorheiu Secuiesc

Jurnalistul Szoke Laszlo a fost victima unei agresiuni despre care v-am povestit recent ( clic aici pentru articol ).
Pentru susținerea acestui jurnalist, dar și pentru a protesta împotriva autorităților locale care au scăpat din mâna interlopilor din orașul harghitean, mai mulți oameni au decis să organizeze, duminică la ora 16.00, un miting în centrul orașului Odorheiu Secuiesc.bataie
Noi nu suntem judecători să putem spune ce s-a întâmplat cu adevărat și cine este vinovat, dar cu certitudine ceva nu este în regula la Odorheiu Secuiesc dacă un interlop de doi bani își permite să își facă singur dreptate.
Eu locuiesc în Piatra Neamț, un oraș unde interlopii se împușca în cap în plin centrul municipiului și unde tot interlopii au pus la cale singurul atentat cu bombă din România. Cunoscând acest fenomen pot să vă spun că nici măcar în Piatra Neamț, unde interlopii sunt cu adevărat rai nu ca găinile de la Odorhei, nici un interlop nu și-a permis să ridice mâna la un jurnalist indiferent de cât de enervant ar fi fost acesta.
Tot cunoscând fenomenul interlopilor vă spun că dacă cei din Odorheiu Secuiesc au ajuns să își facă dreptate singuri, următorul pas care va veni în curând dacă poliția nu își face treaba va fi să vedem crime în acest oraș.

Iosub Robert
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.