Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

„Durere” – expoziția Fotoclubului din Gheorgheni

„Durere” – expoziția Fotoclubului din Gheorgheni

Vernisaj: Miercurea Ciuc, spațiul expozițional de la parterul Consiliului Județean Harghita –  joi, 6 aprilie, ora 18:00

Fotografiile realizate de membrii clubului pun în evidență durerea și suferința care fac parte din viața obișnuită, sugerând-o cu sensibilitate artistică, uneori făcând o aluzie puternică la ea, iar în alte locuri descriind marile dureri ale vieții noastre cu elemente vizuale puternice. Seria de fotografii expuse în Spațiul expozițional de la parterul Consiliului Județean Harghita în Joia Mare din acest an urmărește etapele suferinței noastre de la naștere până la moarte, făcând aluzie la faptul că viața noastră este încadrată de durere și suferință. Fotografiile sunt însoțite de versuri libere și de un tur ghidat în timpul vernisajului.

Expozanți: Ádám Anna, Bartalis Előd, Busling Barna, Elekes Károly, Erős Zoltán Levente, Farkas Zoltán, Hadnagy László, Jakab Lóránt, Mincsor Szabolcs, Munzlinger Attila, Munzlinger Noémi și Suciu Cristian.

Organizatori:Consiliul Județean Harghita, Centrul Cultural Județean Harghita, Galeria de Artă a Consiliului Județean Harghita, Fotoclubul Gheorgheni

Expoziția poate fi vizitată până în data 10 mai 2023
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.