Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Efective mărite de jandarmi la Campionatul Național de Seniori 2016 — 2017 din 04 — 05 noiembrie 2016

Gruparea de Jandarmi Mobilă Târgu Mureș, va acorda sprijin I.J.J. Harghita pentru asigurarea măsurilor de ordine și siguranță publică, cu ocazia partidei de hochei din cadrul Campionatului Național de Seniori 2016 — 2017

În perioada 4 — 5 noiembrie, a.c., Gruparea de Jandarmi Mobilă Târgu-Mureș, va participa în sprijinul colegilor jandarmi din cadrul I.J.J. Harghita, cu un efectiv de aproximativ 12 jandarmi operativi, pentru asigurarea măsurilor specifice de ordine publică, cu prilejul meciului de hochei, dintre echipele Progym Gheorgheni și Sport Club Miercurea Ciuc, din cadrul Campionatului Național de Seniori, sezonul 2016 — 2017, care va avea loc pe Patinoarul din localitatea Gheorgheni.

Informații:

Data: 04.11 — 05.11.2016

Ora: meciurile vor debuta la orele 18.30

Locul: Patinoarul din loc. Gheorgheni

Echipe: Progym Gheorgheni — Sport Club Miercurea Ciuc

Gruparea de Jandarmi Mobilă Târgu-Mureș recomandă tuturor spectatorilor, fie ei din jud. Mureș, jud. Harghita sau alte județe, să respecte prevederile legale privind desfășurarea competiției sportive, să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice, delimitându-se de orice formă de violență verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.