Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Elemente de muniție detonate de pirotehniștii harghiteni (FOTO)

Joi, 2 februarie, echipajul pirotehnic din cadrul ISU Harghita a executat, în localitatea Cârța, o distrugere controlată a unor elemente muniție rămase în urma conflagrațiilor mondiale, descoperite de cetățeni pe raza județului, în ultimele 3 luni, și asanate de echipa pirotehnică a unității. Este vorba despre un proiectil exploziv calibru 150 mm și trei bombe aruncător calibru 82 mm.  

Munițiile neexplodate reprezintă în continuare un real pericol, iar în cazul descoperirii unor astfel de elemente, anunțați imediat prin 112 și respectați următoarele recomandări:
– nu le atingeți, nu le loviți sau mișcați din locul în care au fost descoperite!
– în zona în care au fost găsite este posibil să existe și alte elemente de muniție neexplodată, drept pentru care nu permiteți accesul, nu faceți focul și nu executați lucrări de îmbunatățiri sau săpături în zonă, până la sosirea echipei pirotehnice, care va cerceta zona și va efectua detectarea altor elemente de muniție!
– nu lăsați copiii să se joace cu aceste elemente de muniție

  • infomații și fotografii furnizate de Biroul de presă al ISU HarghitaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.