Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Eroii căzuţi în luptele pentru apărarea țării, omagiați în cadrul unei ceremonii organizate în Cimitirul din Valea Uzului

Eroii căzuţi în luptele pentru apărarea ţării au fost omagiaţi joi, 10 iunie, cu prilejul sărbătoririi Înălţării Domnului, în cadrul unei ceremonii organizate în Cimitirul din Valea Uzului.
Cei prezenți  au intonat cântece patriotice și au fluturat steaguri tricolore.
În primele rânduri s-au aflat primarul orașul Dărmanești, Constantin Toma, cel care a ridicat, în 2019, cele 52 de cruci și monumentul închinat ostașilor Armatei Române în Cimitirul de la Valea Uzului, și președintele Asociaţiei „Calea Neamului”, Mihai Tîrnoveanu.
Ceremonia de Ziua Eroilor de la Cimitirul Valea Uzului a fost oficiată de călugărul Amfilohie Brânză,  alături de alți preoți din zonă.

Cel mai emoționant moment a fost strigarea apelului militarilor aparținând generației de sacrificiu. Pentru fiecare dintre ei, cineva dintre cei vii a răspuns „Prezent!”.

Manifestarea a decurs fără incidente, nefiind strigate lozinci împotriva maghiarilor.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *