Ești din Harghita? Află ce joburi sunt la mare căutare în acest județ!

0

Articol disponibil în: Română

 

Ești în căutarea unui nou job, însă nu știi spre ce zona să te orientezi? Având în vedere și situația actuală prin care România trece, pandemia a influențat modul în care arată în momentul de față piața muncii. Însă, există numeroase locuri de muncă la mare căutare în județul Harghita. În cazul în care îți dorești o schimbare profesională sau ești la început de drum, acest articol te va ajuta să afli care sunt cele mai căutate joburi în momentul de față!

 

Cele mai cautate joburi in judetul Harghita

 

  • Farmacist

 

Meseria de farmacist se afla la mare cautare in ultimii ani, potrivit statisticilor care arata ca numarul persoanelor ce practica aceasta meserie din intreaga tara s-a dublat. Avand in vedere acest lucru, din ce in ce mai multi tineri isi doresc sa urmeze o astfel de cariera, avand in vedere ca pachetul salarial este unul consistent. Insa, pregatirea este una meticuloasa, fiind necesara absolvirea Facultatii de Farmacie.

 

  • Avocat

 

Conform unui studiu recent realizat, rata absolventilor Facultatii de Drept depaseste numarul de 40.000 anual. Avand in vedere acest lucru, se poate deduce faptul ca aceasta meserie este la mare cautare in Romania. Privind tabloul avocatilor al baroului Bucuresti, exista 9.500 de persoane care profeseaza pe piata muncii in momentul de fata.

 

  • Traducator

 

Un alt job la mare cautare in judetul Harghita este cel de traducator, fiind asociat cunoasterii la un nivel avansat al unei sau mai multe limbi straine. Exista atat joburi disponibile in birouri de traduceri autorizate, cat si translatori in companii private. Pentru ocuparea unui astfel de post este necesara diploma de licenta si absolvire a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine.

 

  • Model de videochat

 

De cele mai multe ori, numeroase persoane ajung sa condamne aceasta meserie, nestiind ce presupune. In cazul in care iti doresti un astfel de job, afla ca te vei dezvolta rapid atat pe plan personal, cat si profesional. Iti vei da seama de calitatile pe care le ai, te vei considera o femeie mai puternica si mai frumoasa. Acest job, cu siguranta, se numara printre meseriile viitorului, insa, probabil, te intrebi ce trebuie sa faci ca model de videochat. In primul rand, trebuie sa fii o persoana vesela, comunicativa si optimista, avand si carisma. Pe langa acest lucru, este indicat sa fii cat mai naturala, sa te comporti ca in viata de zi cu zi, dar si unica pentru a atrage atentia cator mai multe persoane. In cazul in care iti doresti un astfel de job, verifica aici cum. 

 

  • Lucrator comercial

 

Pentru ocuparea unui post de lucrator comercial, exista cateva cerinte clar specificate, precum capacitatea de lucru in echipa, abilitati de incarcare si descarcare si studii medii. Tocmai din acest motiv, acest job se afla in topul celor mai cautate atat in judetul Harghita, cat si in intreaga tara. 

 

Avand in vedere cele prezentate, in cazul in care esti in cautarea unui nou loc de munca, acest articol a venit in ajutorul tau. Ai aflat care sunt cele mai cautate joburi, iar alegerea se afla in mainile tale!

 

sursa foto: shutterstock.com

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy