Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Europa ta, părerea ta!- invitația CESE pentru licee, 19-20 martie 2020

Comitetul Economic și Social European (CESE) lansează cea de-a unsprezecea ediție a manifestării „Europa ta, părerea ta!”, care va avea loc la Bruxelles, la 19 și 20 martie 2020.

În cadrul manifestării „Europa ta, părerea ta” (Your Europe, Your Say – YEYS), sunt invitate la Bruxelles 33 de școli (câte una din cele 28 de state membre ale UE și din cele cinci țări candidate la aderarea la UE), pentru a participa la o dezbatere pe o temă de actualitate, ce prezintă interes pentru tineri.

Tema din anul 2020 este ”Clima noastră,viitorul nostru!”, iar unitățile liceale care doresc să se înscrie și să participe la conferința internațională pe această temă, își pot depune candidatura până pe 18 noiembrie 2019. Selecția se va face prin tragere la sorți, unitățile câștigătoare vor trimite la bruxelles 3 elevi însoțiți de un cadru didactic.

Comitetul Economic și Social European va acoperi cheltuielile de deplasare, cazare și masă.

Informațiile necesare le găsiți AICI.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *