EVALUAREA NAȚIONALĂ 2022: Prezența elevilor din Harghita la proba de Matematică

0

Articol disponibil în: Magyar Română

 Peste 2.700 de elevi de clasa a VIII-a din Harghita au susținut joi, 16 iunie, proba la Matematică, în cadrul examenului de Evaluare Națională.

Potrivit datelor furnizate de IȘJ Harghita, la proba de Matematică, din cei 2.814 de copii înscriși s-au prezentat 2.769 (2395 sunt de la secția maghiară și 374 de la secția română.) Au lipsit 45 de elevi.

Evaluarea Națională se încheie vineri, 17 iunie, după proba la Limba și literatura maternă.

Primele rezultate vor fi afișate joi, 23 iunie, până la ora 14:00. Contestațiile pot fi depuse în zilele de 23 iunie (în intervalul orar 16:00 – 19:00) și 24 iunie (în intervalul orar 8:00 – 12:00). Acestea pot fi transmise și prin mijloace electronice.

Candidații care depun/transmit contestațiile  completează, semnează și depun/transmit și o declarație-tip în care se menționează că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, documentele sunt semnate și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Rezultatele finale vor fi afișate joi, 30 iunie.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy