Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Exploatări forestiere iresponsabile pe un drum județean din Harghita

Pe drumul județean 136, între Goagiu și granița județului Mureș, din nou au avut loc exploatări forestiere iresponsabile.

Borboly Csaba, președintele CJ Harghita, prin intermediul paginii sociale solicită ajutorul localnicilor pentru depistarea celor responsabili. S-a solicitat în scris poliția, Garda de mediu, Autoritatea Teritorială Pentru Ordine Publică, precum și inspectoratul rutier să facă demersuri în acest caz.

Cum s-a relatat mai devreme, consiliul județean a reabilitat și a făcut practicabilă porțiunea de drum sus amintită din 250.000 lei, totodată a vut loc și o consultare publică despre oportunitățile de reabilitare pe termen lung. Un incident similar s-a petrecut în septembrie anul trecut, când s-a organizat un forum cu localnicii.

Potrivit lui Borboly Csaba, președintele CJ Harghita, atâta timp cât activitatea de exploatare forestieră nu este gestionată în mod corespunzător, în așa fel să nu provoace daune drumului județean datorită activității fără scrupule, până atunci nu poate fi vorba de reabilitarea drumului.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.