Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Expoziție cu lucrările premiate în cadrul Bienalei de Grafică din Ținutul Secuiesc, ediția a VI-a

La Galeria de Artă a Consiliului Județean Harghita din Miercurea Ciuc va avea loc joi, 13 mai, ora 18:00, vernisajul expoziției cu lucrările premiate în cadrul Bienalei de Grafică din Ținutul Secuiesc, ediția a VI-a. 

Expoziția va fi vernisată de Apor Ferencz S, curatorul Bienalei.

Ediția a VI-a a bienalei a așteptat răspunsuri de la creatorii participanți, proveniți din mai multe țări și din diferite culturi, la probleme actuale ale globalizării sau la probleme politice, economice și sociale. Întrebările principale au fost: Cum exprimă artiștii prin arta lor problemele legate de existența lor personală sau de problemele mediului în care trăiesc? Cum pot fi reprezentate tradiția și reînnoirea absolută prin limbajul graficii artistice contemporane?

Expoziția poate fi vizitată până la data de 6 iunie.

Organizatorii și finanțatorii Bienalei de Grafică, ediția a VI-a: Centrul Cultural Județean Covasna, Consiliul Județean Covasna, Consiliul Județean Harghita, Consiliul Județean Mureș, Centrul de Arte și Cultură din Lăzarea, Muzeul Județean din Mureș, Árpád Kurkó, Fondul Bethlen Gábor.

Organizatorii expoziției din Miercurea Ciuc: Centrul Cultural Județean Harghita, Galeria de Artă a Consiliului Județean Harghita, Consiliul Județean Harghita
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *