Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Faza interjudețeană a Concursurilor Profesionale ale Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă, la Odorheiu Secuiesc

În perioada 14-15 iulie 2022, municipiul Odorheiu Secuiesc va găzdui faza interjudețeană a Concursurilor Profesionale ale Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă.

În zilele de 14 şi 15 iulie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Oltul” al judeţului Harghita organizează etapa interjudețeană a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă, competiție la care vor participa 13 echipaje, din care 7 echipaje de pompieri voluntari de la localităţi, respectiv 6 de la operatori economici, reprezentând cele 7 județe din centrul ţării.

Programul activităţilor debutează mâine, 14 iulie, ora 09:00, pe Stadionul Municipal din Odorheiu Secuiesc, cu festivitatea de deschidere şi defilarea echipelor, cu participarea mai multor reprezentanţi ai oficialităţilor judeţene şi locale.

Tot mâine,  se vor desfăşura primele două probe ale concursurilor profesionale ale Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă: „Ştafeta 4 X 100 m” şi „Pista cu obstacole pe 100 m”, iar vineri, 15 iulie, va avea loc proba „vedetă” a concursului: „Dispozitivul de intervenție”, precum și festivitatea de premiere.

Membrii serviciilor voluntare şi private vor arăta, pe parcursul celor trei probe practice – „Pista cu obstacole pe 100 m”, „Ştafeta 4 x 100 m” și „Dispozitivul de intervenţie”, că au deprinderile necesare intervenţiilor în situaţii de urgenţă.

La startul probelor se vor alinia membri ai serviciilor voluntare și private pentru situaţii de urgenţă reprezentând localităţi din judeţele Alba, Brașov, Bistrița-Năsăud, Covasna, Mureș, Sibiu și Harghita, județul nostru fiind reprezentat de SVSU Dănești.  

Urăm mult succes tuturor echipelor participante!

           COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE                         
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.