Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Festivalul FOLK FAIN, ediția a IV-a. Un eveniment în care artiștii duc mai departe muzica de calitate

Festivalul FOLK FAIN ediția a IV-a  este în pregătiri și vă aşteaptă cu bucurie la o nouă întâlnire, în perioada 24-25 august 2019 la Topliţa!

Recitalurile speciale vor fi susținute de artiști care duc mai departe muzica de calitate. Vă invităm să cântați alături de ei și de participanții în festival sau doar să-i ascultați, în cadrul celei de-a IV-a ediţii a Festivalului FOLK FAIN TOPLIȚA (HR)! Pe cei tineri talentați sau cei care doresc să se înscrie și să participe cu microrecital în cadrul festivalului, îi rugăm sa ne scrie mesaj pe pagina oficială Folk Fain, anunuță organizatorii.

REGULAMENT FOLK FAIN 2019

ART. 1: ORGANIZATORUL
Festivalul FOLK Fain este organizat de Asociatia “A fi altfel” si organizatori voluntari, proiect finantat de Primaria Municipiului Toplita. Persoana juridica romana cu sediul social in str. Cerbului, nr 16, mun. Toplita, jud. Harghita.
Decizia de derulare a festivalului conform regulilor prezentului regulament este finală si obligatorie pentru participantii voluntari.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament, prin intocmirea unui act aditional la prezentul regulament, urmand ca astfel de modificari sa fie facute publice cu cel putin 24 de ore inaintea intrarii in vigoare.
Participarea la Folk Fain se face in mod voluntar, prin inscriere, NU SE VOR OFERI REMUNERATII.
Prezentul regulament sau eventualele acte aditionale la acesta, vor fi disponibile in vedere consultarii acestora de catre participanti pe pagina facebook a festivalului Folk Fain https://www.facebook.com/FolkFain/
Anexele sau actele aditionale la acest regulament fac parte integranta din acesta.

ART. 2: TERITORIUL SI DURATA DE DESFASURARE FOLK FAIN
Folk Fain va avea loc in perioada 24-25 august 2018, in municipiul Toplita.
INTRAREA ESTE LIBERA si nu se vor percepe taxe pentru PARTICIPARE, loc, parcare sau simpla prezenta la Folk Fain.

ART. 3: DREPTUL DE PARTICIPARE
PARTICIPAREA LA FOLK FAIN SE FACE IN MOD VOLUNTAR PRIN INSCRIERE, NU SE VOR OFERI REMUNERATII.
La Folk Fain pot participa persoane fizice (solo, grupuri, formatii).
Participantii la Folk Fain nu au dreptul sa solicite decontarea drumului sau a cazarii din partea organizatorului sau colaboratorilor acestuia.
Participanții sunt obligati SA NU CONSUME BAUTURI ALCOOLICE inainte de prezenta pe scena. Organizatorul își rezerva dreptul de a limita prezenta pe scena Folk Fain a persoanelor aflate in stare de ebrietate.

ART. 4: INSCRIEREA
Inscrierile sunt deschise in perioada 02/08/2018-18/08/2018.
Pentru a participa la festivalul Folk Fain este necesara inscrierea printr-un mesaj privat pe pagina de facebook Folk Fain sau prin apelarea numarului de telefon afisat in cadrul paginii. Pentru copii veniti din afara localitatii se va solicita, de catre organizator, un document semnat de catre insotitor/parinte. Participantul va fi contactat telefonic de catre unul dintre voluntarii festivalului pentru confirmarea prezentei, in aceeasi masura participantul are obligatia de a urmarii noutatile si de a anunta o eventuala renuntare la participare cu 48 de ore inaintea festivalului.

ART. 5: CARACTERUL FESTIVALULUI
FOLK Fain este un festival dedicat iubitorilor de muzica folk, care doresc sa urce pe scena unui festival alaturi de invitatii nostri sau sa urmareasca acest festival ca spectatori. Dorim sa aducem pe scena cantareti care nu au avut posibilitatea afirmarii pe alte scene din tara, incercand sa le aducem aproape, ca invitati, artisti importanti ai genului, din Romania.

ART. 6: PROTECTIA DATELOR PERSONALE
Prin semnarea prezentului regulament, participantii confirma cunoastrea prevederilor regulamentului si isi exprima acorul in privinta acestora.
Participantii Folk Fain isi dau acordul ca datele personale sa fie folosite exclusiv pentru inscrierea la festival.
Prin participarea la Folk Fain participantii isi dau acordul explicit cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si a imaginii proprii, cu privire la includerea acestora in baza de date a organizatorului pe durata festivalului si dupa incheierea acestuia (poze si filmari insotite de nume, prenume postate pe pagina de facebook Folk Fain).

ART. 7: LITIGIILE SI LEGEA APLICABILA
Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la Folk Fain se vor solutiona pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta cale nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate instanta competenta de la sediul organizatorului. Legea aplicabila este lege romana.

ÎNSCRIEREA LA FOLK FAIN PRESUPUNE ACCEPTAREA REGULAMENTULUI MAI SUS MENTIONAT.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *