Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Finanțare de la CJ Harghita pentru parohia romano-catolică Szent Kereszt și templul Szent Kereszt

Două importante contracte de finanțare au fost semnate ieri dimineață în incinta Colegiului Romano-catolic Segítő Mária.

Consiliul Județean Harghita acordă un sprijin financiar de 135.000 Ron parohiei romano-catolice Szent Kereszt (Sfânta Cruce) în vederea finalizării lucrărilor de hidro- și termoizolare ale colegiului. De asemenea se acordă sprijin financiar în valoare de 30.000 Ron pentru restaurarea altarului în stil baroc al templului Szent Kereszt.

La semnarea contractului au fost de față preotul paroh Darvas Kozma József, directorul colegiului, Tamás Levente și dl. primar Ráduly Róbert Kálmán.

Totodată a fost anunțat al doilea concurs de proiecte din acest an, pentru spijinirea lucrărilor de renovare și construcție a bisericilior, respectiv clădirilor bisericești.

Termen limită pentru depunerea cererilor de finanțare: 15. noiembrie 2018, ora 12:00, la registratura Consiliului Județean Harghita, sau la birourile teritoriale: 15. noiembrie 2018, ora 10:00.

Detalii pe site-ul: https://hargitamegye.ro/…egyhaztamogatasi-program-2018.html
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.