Forţe proaspete la Jandarmeria Harghita: 12 jandarmi au depus jurământul

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Miercuri, 15 decembrie, în Sala de ședințe a Inspectoratului de Jandarmi Județean Harghita au depus jurământul 12 noi jandarmi harghiteni, în fața Drapelului de luptă al unității.

Ceremonialul militar s-a desfășurat în prezența conducerii Inspectoratului de Jandarmi Județean Harghita, precum și a cadrelor cu funcție de conducere din cadrul inspectoratului.
După depunerea jurământului, inspectorul șef,  le-a adresat noilor jandarmi următoarele: „Ostași, de azi înainte, prin voia voastră și ocrotirea lui Dumnezeu, v-ați legat pe viață de țară! Fiți demni de acest legământ! Dumnezeu să vă ajute! Vă felicit cu ocazia depunerii jurământului militar și vă doresc succes în activitate.”.
Cei 12 subofițeri au fost încadrați din sursă externă, în urma promovării concursurilor organizate de către Inspectoratul de Jandarmi Județean Harghita și își vor desfășura activitatea în structurile de comandament și subunități de pază obiective.

În perioada următoare, noii colegi vor urma un scurt program de pregătire, organizat cu sprijinul colegilor din cadrul Centrului de Pregătire a Cadrelor Jandarmi Gheorgheni, iar ulterior, sub directa coordonare a tutorilor profesionali, vor parcurge un program de pregătire pe parcursul căruia vor cunoaşte specificul activităţilor şi misiunilor ce revin instituției noastre, în zona de competenţă, concomitent cu executarea misiunilor specifice, dar şi aspecte privind modul de comunicare în relaţia cu cetățenii, pe timpul misiunilor.

  • informații furnizate de Biroul de presă al IJJ Harghita

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy