Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

(FOTO) Brigada 61 Vânători de Munte ,,General Virgil Bădulescu”, la ceas aniversar

Militarii  Brigăzii 61 Vânători de Munte ,,General Virgil Bădulescu” au sărbătorit joi, 14 octombrie,  alături de cetățenii municipiului Miercurea Ciuc, trei decenii de existență.

În cadrul ceremoniei, Șeful Statului Major al Apărării,  domnul General-locotenent Daniel PETRESCU, a decorat drapelul, de luptă al Brigăzii 61 Vânători de Munte ,,General Virgil Bădulescu” cu distincția Ordinul ,,Virtutea Militară “ în grad de ,,Ofițer”, cu însemn de pace pentru militari, distincție conferită de către Președintele României excelența sa, domnul Klaus-Werner JOHANNIS. Totodată, pentru merite deosebite și întreaga activitate desfășurată în cadrul Marii Unități de Vânători de Munte au fost decorați o serie de militari de către Șeful Statului Major al Apărării, Șeful Statului Major al Forțelor Terestre și Comandantul Comandamentului Comunicațiilor și Informaticii.”,  se menționează pe pagina de Facebook a Brigăzii 61 Vânători de Munte ,,General Virgil Bădulescu”

 

Un moment deosebit l-a constituit  și  interpretarea vocal instrumentală a imnului Vânătorilor de Munte de către militarii Brigăzii 61 Vânători de Munte ,,General Virgil Bădulescu”.
Momentul aniversar s-a încheiat cu defilarea trupelor de Vânători de Munte, în aplauzele tuturor participanților.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *