Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

(FOTO) Donații pentru beneficiarii Centrului de Abilitare și Reabilitare Tulgheș

Beneficiarii Centrului de Abilitare și Reabilitare Tulgheș a primit din parte Primăriei o tabletă și un număr de 500 de cărți, se menționează pe pagina de socializare a DGASPC Harghita.

În luna martie beneficiarii noștri au avut o bucurie imensă atunci când primăria comunei a donat o tabletă și un număr de 500 de cărți centrului nostru”, a declarat psihologul centrului, Citirigă Camelia.

Potrivit acesteia, beneficiarii au fost foarte bucuroși, mai ales că unul dintre ei își dorea tare mult să navigheze pe internet.

Abia cum am primit cărțile și le-am aranjat, au și venit câțiva dintre beneficiari care au luat cărți spre a le citi, dar și cărțile cu imagini sunt de mare folos beneficiarilor noștri.”, a mai adăugat specialistul.

La sfârșitul lunii martie persoanele internate în centru au avut parte de o altă surpriză plăcută, venită de data aceasta din partea Parohiei Ortodoxe din Tulgheș, care le-a oferit bluze, fructe, răcoritoare și apă minerală.

Camelia Citirigă a mai precizat că implicarea directă a primăriei și a parohiei în activitățile centrului le-a adus beneficiarilor zâmbetul pe față, dar și sentimentul că există oameni pentru care ei contează.

Nu putem decât să mulțumim Primăriei, domnului primar Marcel Vancu, Parohiei Ortodoxe și  preotului Țepeș Marius Matei pentru implicare, deoarece bunăstarea emoțională și fizică a beneficiarilor noștri sunt motorul activității noastre profesionale. În speranța că această colaborare nu se va opri aici, beneficiarii și colectivul CRRN Tulgheș vă mulțumește și vă dorește mult succes în activitățile dumneavoastră viitoare”, a conchis Citirigă Camelia.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.