Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

(FOTO) Incendiu izbucnit la un garaj de lângă clădirea unui liceu din Gheorgheni. Au fost evacuaţi 300 elevi şi 25 de profesori

Un incendiu a izbucnit  joi, 13 octombrie, în jurul prânzului, la un garaj de lângă liceul „Fogarassy Mihaly” din Gheorgheni.  Peste 300 de elevi și profesori au fost evacuați din clădire.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Harghita, un autoturism și câteva anvelope, dintr-un garaj lipit de clădirea liceului „Fogarassy Mihaly”, au luat foc.

Două eleve, ambele în vârstă de 15 ani, cu atac de panică, au fost asistate medical de către echipajul SMURD. Ulterior, una dintre acestea a fost preluată și transportată la Spitalul Municipal Gheorgheni. Cea de-a doua, însoțită de tutore, a refuzat transportul la spital.

La fața locului au intervenit trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Gheorgheni, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

„La sosirea echipajelor, ardea un garaj lipit de clădirea unui liceu, în care se afla un autoturism, proprietatea liceului și anvelope depozitate. În acest moment, incendiul este localizat. Sunt afectate un autoturism și în jur de 8 anvelope. Suprafața garajului este de aproximativ 20 mp.”,  a informat purtătorul de cuvânt al ISU Harghita.

Conform procedurii în caz de incendiu, au fost evacuați preventiv toți copiii și profesorii din clădire. Este vorba despre aproximativ 300 elevi și 25 cadre didactice, care au fost evacuați în curtea liceului.

Din fericire, nu au fost persoane intoxicate, iar cursurile au fost reluate după finalizarea intervenției pompierilor.

  • sursa foto: ISU HarghitaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.