Fragmente umane, posibil ale unui pacient de la Neuropsihiatrie Tulgheş, găsite într-o pădure

0

Articol disponibil în: Română

Poliţiştii harghiteni au descoperit, marţi, mai multe fragmente umane într-o pădure din apropierea comunei Tulgheş, ei suspectând că acestea ar putea fi ale unui pacient al Spitalului de Neuropsihiatrie din localitate, dispărut în luna mai, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Harghita, Gheorghe Filip, a declarat că fragmentele umane găsite ar putea aparţine unui bărbat în vârstă de 68 de ani, care a fost internat la Spitalul de Neuropsihiatrie din Tulgheş, dar care a părăsit de mai multe ori spitalul şi a plecat acasă, în comuna învecinată Corbu.

„A plecat de mai multe ori de la spital. De fiecare dată mergea acasă, însă revenea sau era adus de membrii familei. Ultima oară, a plecat de la spital pe 30 mai, dar sora lui a sesizat Poliţia, că nu a ajuns acasă, abia în data de 10 iunie”, a spus Gheorghe Filip.

Potrivit acestuia, imediat ce au fost sesizaţi, poliţiştii au întocmit documentele obişnuite în astfel de situaţii şi bărbatul a fost dat în urmărire naţională în 11 iunie, dată de la care bărbatul a fost căutat încontinuu.Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy