Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Furt de bani dintr-o locuință din Gheorgheni. Polițiștii au recuperat mare parte din prejudiciu

Foto cu caracter ilustrativ

 

Furt de bani din locuinţă soluţionat rapid şi profesionist de poliţişti, în municipiul Gheorgheni, cu identifcarea autorului şi recuperarea a peste trei sferturi din prejudiciu.

La data de 18 iulie 2020, în jurul orei 12:10, Poliţia Municipiului Gheorgheni a fost sesizată telefonic, prin intermediul S.N.U.A.U. 112, despre faptul că, dintr-un imobil din localitate, autori necunoscuţi au sustras un plic cu bani.

În urma primelor verificări efectuate, poliţiştii au stabilit că din locuinţa situată în municipiul Gheorgheni a unei femei de 61 de ani, din localitatea Eforie Nord, judeţul Constanţa, persoane necunoscute au sustras un plic în care se afla suma de aproximativ 4.000 de lei.

În scurt timp, prin activităţile specifice de cercetare şi investigaţie desfăşurate, poliţiştii au identificat un localnic de 31 de ani, bănuit de comiterea faptei, de la care au recuperat 3.020 de lei din banii sustraşi.

Cercetările sunt continuate în vederea recuperării integrale a prejudiciului şi documentării întregii infracţionale a celui în cauză, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

  • IPJ HarghitaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.