Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Furt din casele de vacanță. Suspectul a fost prins și este din comuna Mugeni

Foto cu caracter ilustrativ

 

Suspectul unor furturi din căsuţe de vacanţă a fost identificat de poliţişti cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere montate la una dintre acestea.

La data de 06 decembrie 2020, în jurul orei 18:30, Secția 3 Poliție Rurală Odorheiu Secuiesc a fost sesizată de doi localnici despre faptul că, în perioada ultimei săptămâni, persoane necunoscute au pătruns în casele lor de vacanță situate în comuna Porumbeni, de unde au sustras bunuri alimentare, băuturi alcoolice și o butelie de gaz, cauzând un prejudiciu total de circa 1.100 de lei.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă care, în urma primelor cercetări, a constatat că în locaţiile respective s-a pătruns prin efracție, prin spargerea unei ferestre – respectiv prin forțarea unei uși de acces.

Totodată, au fost vizionate camerele de supraveghere montate în imobilul uneia dintre părțile vătămate, constatându-se că furtul a avut loc în noaptea de 03/04 decembrie 2020, iar bănuit de comiterea faptei este un bărbat de 43 de ani, din comuna Mugeni.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a celui în cauză şi recuperării integrale a prejudiciului, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

  • IPJ Harghita
dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *