Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Germania adaugă România pe lista zonelor de risc – Carantină obligatorie

Sursa foto: digi24

Germania a adăugat Georgia, Iordania, România și Tunisia pe lista zonelor cu risc, ceea ce înseamnă că toți cei care sosesc pe teritoriul Germaniei din aceste țări vor fi obligați să se supună măsurii carantinării până la prezentarea unui test negativ de coronavirus:

BERLIN, Oct 7 (Reuters) – Germany declared the whole of Georgia, Jordan, Romania and Tunisia to be coronavirus risk regions, meaning returnees from there will have to enter quarantine pending a negative coronavirus test.

Potrivit Reuters, Institutul Robert Koch a publicat cea mai recentă evaluare ieri, 7 octombrie, iar pe lista zonelor de risc se află în acest moment și anumite regiuni din Olanda, Bulgaria, Croația, Lituania, Slovacia, Slovenia și Ungaria.

Insula franceză Corsica a fost eliminată din listă.

Germania a declarat că se consideră regiuni cu risc atunci când numărul infecțiilor cu coronavirus depășește 50 la 100.000 de locuitori, pe parcursul a șapte zile.

Sursa: REUTERS

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.