Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Harghita: 154 unități școlare în scenariul roșu și 175 în scenariul galben. Doar 94 de unități școlare mai funcționează normal

Foto: iStock / Getty Images

 

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Harghita a aprobat în ședința extraordinară din data de 22.10.2020 scenariile propuse de către Consiliile de administrație a unităților școlare şi avizate de către Inspectoratul Şcolar Judeţean  Harghita şi de către Direcţia de Sănătate Publică Harghita pentru săptămâna 26.10 – 01.11.2020.

În județ sunt organizate şi funcţionează un număr total de 423 unități, structurate astfel:

– în scenariul verde vor funcționa un număr de 94 unități școlare;

– pentru scenariul galben vor funcționa un număr de 175 unități școlare;

– pentru scenariul roșu vor funcționa un număr de 154 unități școlare, (toate instituțiile de învățământ din Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Mădăraș, Brădești, Băile Tușnad, Cristuru Secuiesc, Feliceni, Joseni, Lăzarea, Lueta, Mugeni, Păuleni Ciuc, Plăieșii de Jos, Tușnad, Vlăhița, Zetea și 2 instituții de învățământ din Șimonești).

Hotărârea Comitetului Județean pentru Sutiații de Urgență nr. 32 din 22.10.2020, poate fi consultată pe siteul Instituției Prefectului Județul Harghita: hr.prefectura.mai.gov.ro/despre-noi/situatii-de-urgenta/

Biroul de presă

Instituția Prefectului Județul Harghita
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.