Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Harghita: Autospecială care se deplasa la o intervenție, implicată într-un accident rutier. Doi pompieri au fost răniți

O autospecială de pompieri care se deplasa pentru stingerea unui incendiu la o casă din comuna Plăieșii de Jos, sat Iacobeni, a fost implicată într-un eveniment rutier.

sursa foto: ISU Harghita

Una dintre autospecialele de stingere, care se deplasa la misiunea pentru stingerea incendiului din comuna Plăieșii de Jos, a fost implicată într-un incident rutier și a părăsit partea carosabilă.
Din primele informații sunt două cadre militare ce acuză probleme medicale (traumatism la membrul inferior și leziune la membru superior). În acest moment sunt acordate îngrijiri medicale la locul evenimentului. Spre locul intervenției s-au deplasat 3 cadre din Grupa operativă și intervin 2 echipaje SAJ. Cei doi subofițeri sunt conștienți, starea lor este stabilă și vor fi transportați la spital, pentru investigații de specialitate”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Harghita.

Autospeciala este avariată și va fi tractată.

Purtătorul de cuvânt al ISU Harghita a mai precizat că intervenția de stingere nu a fost afectată, întrucât la fața locului au fost alocate mijloacele tehnice necesare gestionării cu eficiență a misiunii de răspuns.

Pentru stingerea incendiului s-au deplasat inițial trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Miercurea Ciuc, cu două autospeciale de stingere şi autoscara, fiind alertat şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din Plăieşii de Jos.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.