Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Bărbat de 83 de ani, cu cetăţenie româno-elveţiană, reținut după ce a amenințat cu pistolul un tânăr

Un bărbat de 83 de ani, cu cetăţenie româno-elveţiană, a fost reţinut joi seară după ce ar fi ameninţat cu pistololu un tânăr de 31 de ani.

Victima nu ar fi achitat contravaloarea unui imobil în valoare de 40.000 de euro.

Joi, 15 aprilie, în jurul orei 16:45, Poliția Municipiului Odorheiu Secuiesc a fost sesizată de un localnic de 31 de ani, despre faptul că a fost amenințat cu un pistol în locuința sa, de o persoană, în urma unor neînțelegeri. La fața locului s-a deplasat imediat o echipă operativă, care a procedat la imobilizarea presupusului agresor, un bărbat de 83 de ani, cu dublă cetățenie română și elvețiană.
Prin verificarea minuțioasă a locației, poliţiştii au descoperit și arma, un pistol letal cal. 5,6 mm, ascuns sub țiglele mansardei. Din primele cercetări rezultă că neînțelegerile dintre cei doi ar fi fost generate de plata neonorată de către cel mai tânăr, a unui imobil în valoare de 40.000 de euro.”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita.

Cel în cauză a fost reținut pe o perioadă de 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu, amenințare și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.