Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Harghita: Scenariile propuse unităților școlare pe baza ratei de incidență (1-7 martie)

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Harghita a adoptat în ședință extraordinară Hotărârea nr. 9/19.02.2021, pentru aprobarea Scenariilor propuse de către Consiliile de administraţie ale unităţilor şcolare şi avizate de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Harghita şi de către Direcţia de Sănătate Publică Harghita în care se vor relua cursurile în unităţile de învăţământ de pe raza judeţului Harghita.

Scenarii propuse unităților școlare pe baza ratei de incidență în localitățile Județului Harghita, au fost avizate de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Harghita şi de către Direcţia de Sănătate Publică Harghita, conform prevederilor Ordinului comun nr. 3235/93/04.02.2021 al Ministrului Educației și al Ministrului Sănătății.

Cele 423 de unități de învățământ din Județul Harghita vor funcționa astfel:

– 343 vor aplica scenariul 1,

– 78 vor aplica scenariul 2, (în scenariu 2 vor funcționa instituțiile de învățământ din Gheorgheni, Toplița, Brădești, Cârța, Ciumani, Lunca de Sus, Păuleni Ciuc, Racu, Sărmaș, Subcetate, și Voșlăbeni);

– 0 unități scenariul 3;

– în scenariu 3/b vor funcționa 2 unități de învățământ: Liceul Tehnologic „Venczel Jozsef ” Miercurea Ciuc, (aflat în reabilitare) și Grădinița Micii Ecologiști Toplița.

Scenariul 1:

Participarea zilnică a tuturor preşcolarilor şi elevilor în unităţile de învăţământ, cu respectarea şi aplicare tuturor normelor de protecţie

Scenariul 2:

a) Participarea zilnică, cu prezență fizică în unitățile de învățământ a tuturor preşcolarilor şi elevilor din învăţământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a şi a XII-a, a XIII-a, și a celor din anii terminali din învățământul profesional și postliceal, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor protecţie

b) Participarea zilnică, în sistem online a elevilor din celelalte clase/ani de studiu

Scenariul 3:

a) Participarea zilnică a tuturor preşcolarilor şi elevilor din învăţământul primar

b) Participarea zilnică, în sistem online a elevilor din celelalte clase/ani de studiu

Hotărârea  CJSU Harghita nr. 9 din 26  februarie 2021 poate fi consultată mai jos: 

Hotararea CJSU Harghita 9 din 26 februarie 2021

Scenariile propuse unităților școlare pe baza ratei de incidență în localitățile Județului Harghita, avizate de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Harghita şi de către Direcţia de Sănătate Publică Harghita pot fi consultate mai jos:

Anexa Hotarare 9 a CJSU 26-02-2021

 

 
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *