Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

HEINEKEN Romania va crește capacitatea de producție a fabricii din Miercurea Ciuc

O nouă declarație de intenție de colaborare pentru dezvoltarea economică a orașului Miercurea Ciuc a fost semnată la sediul primăriei. Acordul are ca scop creșterea capacității de producție a fabricii HEINEKEN Romania din Miercurea Ciuc. 

Investiția, în valoare de peste 8 milioane de euro, va crește numărul de linii de îmbuteliere de la fabrica de bere la șase, ceea ce va duce la o creștere a producției anuale cu aproape 20 de procente.

În ultimul an și jumătate, am purtat numeroase discuții cu operatorii economici locali despre viitorul comunității noastre. Suntem foarte încântați asupra faptului că HEINEKEN Romania se aliniează la eforturile noastre de dezvoltare economică.”,  a declarat primarul municipiului, Korodi Attila.

Federico Agressi, Supply Chain Director la HEINEKEN Romania, a explicat că este vorba despre un angajament important pentru viitorul companiei, de care va beneficia și comunitatea locală. Investiția se află în faza de proiectare și, odată obținută autorizația de construcție, vor începe în curând lucrările propriu-zise. Se așteaptă ca noua linie de îmbuteliere de ultimă generație să fie operațională până la jumătatea anului viitor. În toate fazele proiectului se va acorda o mare atenție cooperării cu antreprenorii locali.

Valoarea forței de muncă din fabrică a fost subliniată de către Eduard Polschi, directorul fabricii de bere, aceasta declarând că acest aspect este unul care justifică importanța investiției. Directorul a explicat că fabrica de bere produce în prezent 1,3 hectolitri de bere pe an, iar datorită investiției, producția va crește la 1,6 hectolitri și va crea 20 de noi locuri de muncă.

  • informații furnizate de Biroul de presă al Primăriei municipiului Miercurea CiucLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.