Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Hotărâri și amânări la Ședința Consiliului Județean Harghita

Marți a avut loc ședința extraordinară a Consiliului Județean Harghita. Față de propunerile aflate pe ordinea de zi s-a suplimentat cu câteva proiecte, unul fiind retras. Printre altele s-a decis repartizarea pe unități administrativ-teritoriale a sumelor defalcate din TVA pentru finanțarea cheltuielilor privind drumurile județene și comunale, cu o sumă de aproximativ 12 milioane de lei. Proiectul de hotărâre privind echilibrarea bugetară a unor localități a fost amânată la cererea reprezentanților din zona Gheorgheni-Toplița. Astfel, următoarea ședință va avea loc în comuna Lăzarea, unde conducătorii județului vor hotărâ asupra echilibrării bugetare a unor localități din Harghita.

Banii veniți la această rectificare de buget vor merge în special în buzunarele băieților deștepți care aveau contracte de construcții sau reabilitări drumuri aprobate dar nefinalizate?

P G
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.