Hotărâri și amânări la Ședința Consiliului Județean Harghita

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Marți a avut loc ședința extraordinară a Consiliului Județean Harghita. Față de propunerile aflate pe ordinea de zi s-a suplimentat cu câteva proiecte, unul fiind retras. Printre altele s-a decis repartizarea pe unități administrativ-teritoriale a sumelor defalcate din TVA pentru finanțarea cheltuielilor privind drumurile județene și comunale, cu o sumă de aproximativ 12 milioane de lei. Proiectul de hotărâre privind echilibrarea bugetară a unor localități a fost amânată la cererea reprezentanților din zona Gheorgheni-Toplița. Astfel, următoarea ședință va avea loc în comuna Lăzarea, unde conducătorii județului vor hotărâ asupra echilibrării bugetare a unor localități din Harghita.

Banii veniți la această rectificare de buget vor merge în special în buzunarele băieților deștepți care aveau contracte de construcții sau reabilitări drumuri aprobate dar nefinalizate?

P G

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy